Bemutatkozás


aIMG_3111-1

Üdvözöllek!
Köszönöm, hogy szétnéztél az oldalamon. Ki is vagyok én, mit érdemes tudni rólam? Szerintem nem sokat, de azért írok magamról pár sort.
Tihanyi Tamás vagyok, Baján élek és itt is dolgozom. 2012-ben vettem először tükörreflexes fényképezőt a kezembe, ugyanis kislányunk születését vártuk, és úgy döntöttem, hogy ha gyermekem lesz, akkor nem telefonnal és kompakt géppel akarom fotózni, hanem jobb képeket szeretnék róla. A gépen túl sok volt a gomb és a beállítás, én meg nem akartam analfabéta maradni, így elkezdtem autodidakta módon kiismerni a szerkezetet. Az első két évben nem is gondoltam arra, hogy én komolyabban fotózzak, egyszerűen csak mindig jobb képeket akartam csinálni, mint amilyeneket épp sikerült, sosem elégedtem meg az eredménnyel. (ezzel a mai napig így vagyok) Magán közösségi oldalamra tettem fel képeimet, főleg a kislányról, családról. Egyre több ismerősöm kérte, hogy róluk is csináljak képeket, mígnem egyszer csak azt vettem észre, hogy kezdenek a naptáramban előre megbeszélt időpontok halmozódni. 2014 januárjában jött egy komolyabb változás, ekkor határoztam el, hogy komolyra fordítom a dolgot, és nevemet is adom hozzá. Létrehoztam a Facebookon egy a saját fotóimat bemutató oldalt, és kiszámoltam milyen árakon is dolgozzak. A bevételem nagy részét a felszerelésem tökéletesítésére és a műtermem felszerelésére fordítom, ami még úgy látom el fog tartani egy jó ideig, hisz ahogy  a képeimmel, a felszerelésemmel sem leszek sosem teljesen elégedett. Jelenleg főállásban tudok foglalkozni a fotózással és videózással, ami napi 7-8 munkaórát jelent, így tudom vállalni a gyors határidőket, és az igényes munkát. Képeimet gondosan és legjobb tudásom szerint készítem el, ez leginkább az utómunkára fordított időben tud jelentkezni. Nálam az ügyfél az első, csak akkor vagyok elégedett és csak akkor adom nyilvánítom késznek a munkát, ha mindennel elégedett a megrendelő.
Miért is érdemes engem választani?
Lelkes vagyok, élvezem a fotózást – amire sosem munkaként tekintek -, kreatív ötleteim vannak, megtalálom a hangot bárkivel, minden fotózás jó hangulatban telik, igyekszem oldani az esetleges merevséget. Nálam nem csak EGY ÚJABB ÜGYFÉL vagy akit LE KELL TUDNI. Újabb kihívás vagy, egy feladat, amit maximálisan szeretnék teljesíteni. Ha le tudlak nyűgözni a végeredménnyel, akkor végeztem el a feladatom.
Eddigi szemléletem gyümölcsözőnek bizonyult, mert elégedett ügyfeleim visszajárnak, és ajánlanak további ismerőseiknek.
Fejlődésemet egyszerű módszerrel tartom fent, nálam hozzáértőbb emberek véleményét kérem ki rendszeresen, és elfogadom a kritikájukat, igyekszem a hibáimat javítani, a jó dolgokat megtartani.