Áraim


Árakról kérlek privát üzenetben érdeklődj, kérj árajánlatot.

Kedves érdeklődő, személyre szabott árajánlatot csak azután tudok adni, miután ismerem az esküvő és az esküvői fotózás részleteit. Ehhez kérlek küldd el a kitöltött árajánlat kérőt, és lehetőségeimhez képest mihamarabb válaszolok.

Addig is egy kis támpont, hogy mire számíthattok tőlem.

Szombati lakodalmakra szezonban (május-október), csak egész napos lakodalmakat tudok vállalni. Egyéb napokon, és szezon kívül tudok adni csak ceremónia fotózás, külön kreatív fotózás, vagy egyéb ajánlatokat.

Rendelkezésre állás:

Általában szeretem, ha már az öltözésre tudok érkezni és készíteni képeket rólatok, kicsit ismerkedni közben, hogy kialakuljon egyfajta bizalom, oldódjunk hiszen egész nap veletek leszek, és igyekszem a legszebb pillanatokat megörökíteni. Éjjel a menyecske tánc utáni időszakig szoktam maradni. Ez számokban kifejezve olyan délelőtt 10-11 órától éjjel 1-2 óráig tartó időszak. Ez az odautazást és haza utazást is leszámítva 15 óra rendelkezésre állási idő, amit kevés esküvői fotós vállal.

Készülő képek átadása, adathordozó:

Ezen időszak alatt, a nap eseményeitől függően 800-1500 db kép szokott készülni átlagosan, melyet mindet kidolgozva, korrigálva átadom egy díszdobozos, (a ti dátumotokkal, monogramotokkal) gravírozott pendrive-on.

Amennyiben nincs ellenvetésetek az esküvő utáni 1-2 munkanappal a buli képeit és a csoportképeket felteszem egy virtuális meghajtóra, melyet azonnal meg tudtok nézni, továbbítani a násznépnek, vagy kiposztolni közösségi oldalra. Innen mindenki le tudja szedni a neki tetsző képeket, így arra sem kell energiát fordítanotok, hogy kiválogassátok és egyesével elküldözgessétek a képeket a násznépnek.

Mivel hét közben napközben is a fotózással és az utómunkával foglalkozom, így gyorsan el tudok készülni a képekkel. Nem ritka, hogy 1-1,5 héten belül át tudom adni a teljes anyagot. Persze, szezon közepén kicsit tovább tart, de 1 hónapon belül merem mindenkinek ígérni, hogy elkészülök mindennel. (Mivel hét közben is csak a fotózással és az utómunkával foglalkozom, ezért rengeteg időt tudok az anyag elkészítésére fordítani, így nem megy a gyorsaság a minőség rovására, emellett számtalan olyan technika és munkamódszer, tudás és tapasztalat van a birtokomban, amivel rengeteg időt és felesleges munkát tudok megspórolni)

Kreatív fotózás:

A csomagom alap esetben tartalmazza, hogy ha szeretnétek, akkor a kreatív fotózást megtarthatjuk másik napon is. (távolság és ráfordított idő függvénye). Célom az, hogy minél szebb és komplettebb anyagot adhassak nektek, így inkább dolgozok felár nélkül még egy fél napot, ha ezzel több időnk marad a kreatív képek készítésére, és meg tudjuk választani a napszakot is a megfelelő fényviszonyok miatt.

Fotókönyv:

Extraként kérhető  fotókönyv összeállítása melynek az aktuális költségéről kérlek érdeklődjél nálam akár szóban, akár írásban.

Jegyes fotózás:

Ahhoz, hogy egy személyre szabott árat tudjak adni, kérlek küldd el a kitöltött árajánlat kérőt, és lehetőségeimhez képest mihamarabb válaszolok.

Amennyiben az esküvőtök fotózásával is engem bíztok meg, abban az esetben a jegyes fotózást féláron szoktam vállalni.

Időtartam bővítés:

Sok fotós plusz óradíjat kér minden megkezdett óra után, ha tovább kell maradni, mint a “kialkudott” rendelkezésre állási idő. Nos, nálam erre sosem volt szükség hiszen, ha a helyzet megkívánja, maradok tovább picit, illetve a személyes megbeszélés alatt meg tudjuk határozni, hogy mettől meddig van szükség rám.

Kérj személyre szabott árajánlatot!

Név (kötelező)

Email cím (kötelező)

Tárgy

Üzenet