Áraim


Árakról kérlek privát üzenetben érdeklődj, kérj árajánlatot.

Áraimat mindenképpen a befektetett idő és munka mennyisége határozza meg. Csúcskategóriás felszereléssel dolgozom, ami komoly befektetést és folyamatos fenntartást kíván. Főállásban a fotózással, videózással foglalkozom, saját műtermet tartok fenn. Ebből két dolog következik, az egyik az, hogy áraim sem “alsó kategóriásak” viszont, nem is sajnálom sem az időt, sem a felszerelést a jó képek érdekében. Bízom benne, hogy ha megnézed a képeimet, látod rajtuk, hogy a lehető legjobb tudásom szerint, a leggondosabban készítem el mindet. Napi 7-8 munkaóra áll rendelkezésemre a fotózással és utómunkával foglalkozni, így nem egy összecsapott valamit adok át, hanem egy igényes és szép csomagot.

Amennyiben úgy érzed, mástól jobb ajánlatot kaptál, nézd meg, hogy mi az amit kapsz. (kidolgozott képek száma, előhívott képek, változatosság, kidolgozás minősége, stb.) Ár-érték arányban biztos vagyok benne, hogy az én ajánlatom a legjobbak közé tartozik!

Üzletpolitikám az elégedett ügyfél szemléleten alapul, és bátran mondhatom, hogy tökéletesen működik. Ügyfeleim visszajárnak, és folyamatosan ajánlanak másoknak is.

Az árak a Te igényeid által készített fotózástól és a kidolgozott képek darabszámától függően változhatnak.

Kérj személyre szabott árajánlatot!

Név (kötelező)

Email cím (kötelező)

Tárgy

Üzenet